- Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, υπόθεση αρπαγής 41χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για την οποία συνελήφθησαν άμεσα 2 ημεδαποί, ως συνεργοί
- Συμβουλές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, για την αποφυγή κλοπών, κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων
- Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με ομόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά
- Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός στην πόλη των Γρεβενών για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών
Αναστάτωση από εκρηκτικό Μηχανισμό στη Νομαρχία Κοζάνης
Αναστάτωση από εκρηκτικό Μηχανισμό στη Νομαρχία Κοζάνης
Αναστάτωση και ανησυχία δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης μετά την ανακάλυψη ενός ύποπτου «πακέτου» με καλώδια και μπαταρία στο χώρο της τουαλέτας του δεύτερου ορόφου!
Παράλληλα, δίπλα στο πακέτο βρέθηκε και σημείωμα που έγραφε “ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ»!
Το ύποπτο πακέτο βρέθηκε από καθαρίστρια λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, η οποία αμέσως ειδοποίησε τον αντινομάρχη Οικονομικών Γιάννη Στεφανίδη και εκείνος, με τη σειρά του, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Επί τόπου έφτασαν σε λίγα λεπτά άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης και της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Καραϊτση, ενώ δόθηκε εντολή για την άμεση εκκένωση του κτιρίου.
πηγή: Πρωινός Λόγος
0 comments