23/2/08 – 4 Χρόνια Giapraki.com : Γενέθλια & κοπή πίτας

By on 22/02/2008

4 Χρόνια Giapraki.com : Γενέθλια & κοπή πίτας


H 8η Γιαπρακοσυνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 23/02/08 και ώρα 21:30.


Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να φάμε, να πιούμε και νηστικοί να κοιμηθούμε γιατί θα το αργήσουμε λιγάκι και θα έχουμε χωνέψει όταν θα πέσουμε για ύπνο. Να μας πείτε τη γνώμη σας, να μας κάνετε παρατηρήσεις, να μας μαλώσετε για τα κακά που έχουμε κάνει ή να μας προτείνετε τις ιδέες σας για το giapraki.com. Οτιδήποτε και αν σκέφτεστε και έχετε όρεξη να το πραγματοποιήσετε είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε και γιατί όχι να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε μέσα από το giapraki.com.

To giapraki.com είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια με αρκετά έξοδα και αρκετούς ανθρώπους από πίσω που είναι συνεπείς χωρίς να έχουν προσωπικό όφελος. Κάποια από τα έξοδα μας καταφέραμε με τον καιρό να τα καλύψουμε με διαφημίσεις και χορηγίες αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τη φωνή του κόσμου της Κοζάνης προς τα έξω χωρίς λογοκρισία και φίλτρα. Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε συνεχώς νέα άτομα να εμπλακούν σε αυτήν την προσπάθεια μας και να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του.

Το πρόγραμμα όπως πάντα περιλαμβάνει ταβερνούλα και συγκεκριμένα αυτή τη φορά θα δώσουμε ραντεβού στις 21:30 στην Ταβέρνα Ο Πλάτανος (κοινώς στον Πατσώνας –

Όσοι δεν γνωρίζουν κανέναν ή ντρέπονται ή δεν ξέρουν πως να έρθουν στην ταβέρνα (δηλαδή χρειάζονται γενικές οδηγίες) επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 6946792306 siderman (Αργύρης) ή με [email protected] για οδηγίες – κατευθύνσεις.

8 Comments

    Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.