Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα ξεκινά ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία

By on 01/08/2011

AΔΕΣΠΟΤΑΚαμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα ξεκινά ο  Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγιζώο» και την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης.

Η εν λόγω προσπάθεια του Δήμου, έχεις στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και την προστασία της φύσης.

Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 3 Αυγούστου, από τον κόμβο Λάρισας-Θεσσαλονίκης (πρατήριο καυσίμων Χλιάπα), στις 19.00,  θα ξεκινήσει η τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων στις γειτονιές της πόλης, καθώς επίσης και η ενημέρωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με την εφαρμογή του νόμου περί συλλογής των περιττωμάτων των κατοικιδίων και η διανομή  συσκευασιών περισσυλογής περιττωμάτων στους ιδιοκτήτες.

One Comment

  1. ένας επισκέπτης

    03/08/2011 at 02:30

    Για την περισυλλογή των περιττωμάτων θα ενημερώσουν τους κατόχους σκύλων και θα τους μοιράσουν και τις ειδικές σακούλες, για την περισυλλογή των σκατών από τα πάρκα και τους άλλους δημόσιους χώρους δεν μας λένε ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για να τρέχει με την ειδική σακούλα να τα μαζεύει για να ξέρουμε και ποιον θα παίρνουμε τηλέφωνο. Θα είναι υπεύθυνος ο κύριος Αποστολίδης ή οι διάφοροι φιλοζωϊκοί σύλλογοι γιατί στους δρόμους της πόλις έχει γεμίσει σκυλόσκατα και δεν είναι πού να πατήσεις. Λύσανε τα τόσα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την πόλη όπως ανεργία, μόλυνση του περιβάλλοντος και τόσα άλλα οι διάφοροι υπεύθυνοι και ασχολούνται με τα σκατά των σκύλων, ε ρε φόλα που χρειάζονται και οι σκύλοι και αυτοί που ασχολούνται με τα σκατά των σκύλων.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: