Χρυσοί Παγκόσμιοι πρωταθλητές κωπηλασίας ο Παναγιώτης και η Γαβριέλα από τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης

By on 02/09/2024

Νέα σελίδα στην Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης!  Με δύο ΧΡΥΣΑ μετάλλια επέστρεψαν οι: Μακρυγιάννης Παναγιώτης και Λιόλιου Γαβριέλα. Οι αθλητές μας εκπροσώπησαν την Εθνική ομάδα Ελλάδος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 και εφήβων νεανίδων που έγινε στο St. Catharines του Καναδά από 18-24 Αυγούστου με συμμετοχή 1200 αθλητών.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης  έπειτα από ένα εκπληκτικό finish βγήκε πρώτος στο μονό σκιφ εφήβων κερδίζοντας στις τελευταίες κουπιές τον Ρώσο και τον Γερμανό αντίπαλο του.
Η Γαβριέλα Λιόλιου  μαζί με την Λυκομήτρου Βαρβάρα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διπλό σκιφ περνώντας τις Βρετανίδες αθλήτριες οι οποίες ήταν και το φαβορί του αγωνίσματος .
Το ΔΣ , προπονητές , συναθλητές , γονείς και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρουν τους Χρυσούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στον επόμενο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας 7-8 Σεπτέμβρη !
Πολλά Συγχαρητήρια και σε όλη την Ελληνική Κωπηλατικη Οποσπονδία όπου κατέκτησε 7 μετάλλια και αναδείχθηκε η 3η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων .

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: