Συνεχίζεται η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

By on 09/02/2011
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΤη συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

 

Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι την περασμένη Δυτέρα συγκλήθηκε διατμηματική γενική συνέλευση στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, όπου αποφασίστηκε και από τους δύο συλλόγους η συνέχιση της κατάληψης λόγω παντελούς έλλειψης ανταπόκρισης και επίσημης θέσης για τα αιτήματά των φοιτητών.
Πηγή:Πτολεμαίος

 

Ο αγώνας θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διατμηματική γενική συνέλευση.

 

Επίσης αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, η αναδιάρθρωση των ήδη υπαρχουσών επιτροπών δράσης με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία τους και η εκ νέου αποστολή επιστολής στο Υπουργείο Παιδείας, η οποία θα περιγράφει την κατάσταση στις δύο πολυτεχνικές σχολές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Τέλος ψηφίστηκε η διεξαγωγή μαθημάτων σεμιναριακού χαρακτήρα από καθηγητές ή ακόμα και από τους ίδιους τους φοιτητές στο χώρο του πανεπιστημίου με στόχο να μην χαθεί η επαφή των φοιτητών με τα μαθήματα.
   

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: