Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί στην πόλη της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών

By on 23/06/2024

Συνελήφθησαν χθες (21-06-2024) τις μεσημβρινές ώρες και σήμερα (22-06-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνολικά -4- ημεδαποί, -3- γυναίκες και -1- άνδρας για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση

 

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν χθες τις πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας -3- ημεδαπές γυναίκες, να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή πώλησης εικόνων και εντύπων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -18- εικόνες Αγίων, -71- έντυπα, -6- μπλοκ αποδείξεων, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των -439,95- ευρώ. Επιπλέον, στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία.

 

Συνεχιζόμενης της έρευνας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας και άνδρας ημεδαπός, ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργός των προαναφερόμενων συλληφθέντων ατόμων που διεξήγαγαν έρανο, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: