Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια

By on 22/03/2011

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣΜε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, θα συναντηθούν οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 14:30 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι 13 Περιφερειάρχες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νέου θεσμού της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Στις 10:00 το πρωί θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρού, με κύριο θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος καθώς και τρέχοντα ζητήματα.

One Comment

  1. sinti

    24/03/2011 at 09:15

    Παπούλιας προς Περιφερειάρχες: ‘Περιμένουν πολλά από εσάς οι πολίτες’

    Τη συμπαράστασή του και την προτροπή του να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν πολλά από αυτά που περιμένει ο ελληνικός λαός, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στους 13 περιφερειάρχες της χώρας.

    Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Παπούλιας, επεσήμανε παράλληλα την εμπιστοσύνη του για την επιτυχή κατάληψη του δύσκολου έργου που έχουν αναλάβει οι περιφερειάρχες.

    Από την πλευρά τους οι περιφερειάρχες δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να φέρουν σε πέρας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης.

    «Η πατρίδα μας αυτή την εποχή, και κοινωνικά και πολιτικά και οικονομικά, περνάει μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Και είμαστε όλοι εδώ για να βάλουμε πλάτη», σημείωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός κι αναφερόμενος στο σκοπό της επίσκεψης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας συμπλήρωσε ότι «πρέπει να μικρύνουμε την απόσταση μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: