Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – Βράβευση του αθλητή Σελέτη Δημήτρη

By on 02/10/2024

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” βράβευσε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή Δημήτρη Σελέτη στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Με μεγάλη χαρά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον διεθνή μας αθλητή. 

Ο μεγάλος δρομέας ορεινών υπεραποστάσεων έδωσε συνέντευξη στους μαθητές του ιντερνετικού ραδιοφώνου του σχολείου και μοιράστηκε μαζί τους τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του σε πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Θ. Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Βοΐου, κ. Κ. Δούβλος.

Ακούστε τη στο ιντερνετικό μας ραδιόφωνο στο spotify : 

https://open.spotify.com/show/3ER2IZzHzkAgF3f2upUuQa   και στο 

itunes https://podcasts.apple.com/us/podcast/siatistas-music-high-shool-podcast/id1771557064

Μέσα στις επόμενες μέρες, αποσπάσματα βιντεοσκόπησης της τελετής βράβευσης και της συνέντευξης θα δημοσιευθούν στο κανάλι του σχολείου στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/@mousikosiatista7631

Η επόμενη ραδιοφωνική μας εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, τη διεθνή ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων που εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: