Μήνυση του Παύλου Αλτίνη κατά του Γιώργου Παπανδρέου

By on 01/03/2011

 

ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΤΙΝΗΣΜήνυση κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν κίνησε τη διαδικασία συντηρητικής κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατέθεσε χθες στην Eισαγγελία Φλώρινας ο δικηγόρος, Περιφερειακός σύμβουλος και τέως Νομάρχης Φλώρινας, Παύλος Αλτίνης.

 

Στη μήνυσή του επικαλείται δημοσιεύματα του ελληνικού και ξένου Τύπου σχετικά με τον πρώην υπουργό και ισχυρίζεται πως ο πρωθυπουργός, με το να μην έχει κινήσει τη διαδικασία συντηρητικής κατάσχεσης εναντίον του, έχει ζημιώσει τη χώρα και τους Έλληνες διότι:
Πηγή:makthes.gr

 

– Κινδυνεύει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ματαιώσεως ικανοποίησης πιθανών αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα ξέρει να χρησιμοποιεί τις υπεράκτιες εταιρείες.

 

– Δείχνει ότι δεν εφαρμόζει το σύνταγμα και τους νόμους και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τον μέσο πολίτη, κάτι που εκδηλώνεται με το κίνημα «δεν πληρώνω».

 

Ακόμη, ισχυρίζεται πως ο πρωθυπουργός με την «ατιμωρησία» δυσφημεί την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες στις διεθνείς σχέσεις, όπου εμφανίζονται ως διεφθαρμένοι, με αποτέλεσμα να καθίσταται απείρως δυσκολότερη η διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων, μεταξύ των οποίων και η εξασφάλιση αγορών για τα προϊόντα μας, αλλά και χαμηλότοκων δανείων για χρηματοδότηση του εθνικού μας χρέους.

 

Μάλιστα με τη μήνυσή του δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση ποσού 1 ευρώ με επιφύλαξη για υποστήριξη της κατηγορίας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: