giapraki.com

Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων & ποτών SIAL – Δηλώσεις Συμμετοχής

Η SIAL είναι η μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας τροφίμων στον κόσμο, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι.Το 2024, καθ’ όλη τη διάρκεια της SIAL, το Παρίσι θα είναι πηγή έμπνευσης για ολόκληρη την κοινότητα των τροφίμων.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών SIAL 2024 (19-22 Οκτωβρίου 2024), διοργανώνεται από τη Business France, σε συνεργασία με τα Εμπορικά Επιμελητήρια Νορμανδίας & Παρισιού και με τη στήριξη του Δικτύου Enterprise Europe Network, η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων “Βusiness Meetings Food Paris” από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2024.

Οι Επιχειρηματικές Συναντήσεις ”Business Meetings Food Paris” οι οποίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Έκθεση SIAL στο Παρίσι αφορούν τους παρακάτω επιχειρηματικούς τομείς:

Ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες, συναντήστε τους κατάλληλους επιχειρηματικούς συνεργάτες και αντιμετωπίστε μαζί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία: 7.500 εταιρείες από περισσότερες από 130 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών εστίασης.

Η εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να συναντήσετε ξένους πιθανούς συνεργάτες. Τα 30′ λεπτά περνούν γρήγορα, αλλά είναι αρκετά για να κάνετε μια πρώτη επαφή και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στον πιθανό συνεργάτη σας.

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση:

Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα εγγραφής περιγράφοντας την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μια σαφής και λεπτομερής παρουσίαση είναι πιο πιθανό να τραβήξει την προσοχή των αγοραστών ή των προμηθευτών.

Ζητήστε συναντήσεις και αποδεχτείτε ή απορρίψτε εισερχόμενα αιτήματα για συναντήσεις.

Προχωρήστε στην πληρωμή των συναντήσεων μετά την παραλαβή της τελικής σας ατζέντας (μόνο για προμηθευτές).

*Πληρώνονται μόνο οι επιβεβαιωμένες συναντήσεις: 250 € (χωρίς φόρο) ανά συνάντηση.

*Η συμμετοχή για τους αγοραστές είναι δωρεάν.

Συναντήστε τους πιθανούς συνεργάτες σας στο ιδιωτικό σαλόνι συναντήσεων με μπουφέ και γκαρνταρόμπα από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου 2024.

Η εκδήλωση διαμεσολάβησης οργανώνεται στη SIAL από το Enterprise Europe Network Normandie και το Paris Ile-de-France, σε συνεργασία με τη Business France.

Οι επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β της SIAL 2024 μπορούν να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη, με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network -Hellas και συγκεκριμένα:

Exit mobile version