- Για 4η συνεχόμενη χρονιά ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το νέο έτος από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης
- Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, σε περιοχή της Ημαθίας, 37χρονος αλλοδαπός ως φυσικός αυτουργός αρπαγής 41χρονου ημεδαπού
- Συλλήψεις για ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
- Κοινή ειδική δράση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και των Τμημάτων Τροχαίας Καστοριάς και Κοζάνης το τελευταίο τετραήμερο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της υποκλοπής μεταφορικού έργου και για την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων στη Δυτική Μακεδονία
Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε στην Κοζάνη
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε την 27-06-2017 στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι προχθές πρωινές ώρες, ο 37χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού που ήταν σταθμευμένο στην Κοζάνη, χρηματικό ποσό και εκατό -100- καρτέλες ταχογράφων του οχήματος.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
0 comments