Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος 76χρονης ημεδαπής στην πόλη της Κοζάνης

By on 03/10/2024

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ανήλικου ως δράστη, για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των αδικημάτων της απόπειρας ληστείας και της τετελεσμένης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 76χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκαν το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, στην πόλη της Κοζάνης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της τετελεσμένης βαριάς σωματικής βλάβης, σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι,  μεσημβρινές ώρες της 01-09-2024, στην πόλη της Κοζάνης, ο προαναφερόμενος ανήλικος, πλησίασε την 76χρονη, η οποία κινούνταν πεζή και με τη χρήση βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του, αφού έγινε αντιληπτός από περίοικο και τράπηκε σε φυγή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνη.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: