Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στοχεύει στην ανάδειξη της συμμετοχικότητας και της συνεργασίας και επιχειρεί να μιλήσει μέσα από την τέχνη για τις αγωνίες της κοινωνίας μας, γιορτάζοντας παράλληλα τα 20 χρόνια δημιουργικής πορείας του θεάτρου από την ίδρυσή του. Σημαντικοί καλλιτέχνες, κείμενα επείγοντα, έμφαση στην εκπαίδευση, εξωστρέφεια και ταυτόχρονα εστίαση σε ευαίσθητα θέματα ταυτότητας του τόπου συνθέτουν την καλλιτεχνική ταυτότητα του προγραμματισμού.
Και άλλαξε το δέρμα της η γη και Στίγματα, δύο παραστάσεις για τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία ταυτότητας της περιοχής, Καντίντ ή η Αισιοδοξία του Βολταίρου, ένα από τα πιο σπουδαία κείμενα των γαλλικών γραμμάτων, πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της Ρουμάνας συγγραφέως Ελίζε Βιλκ και του έργου της Η πράσινη γάτα,Φτάσε όπου δεν μπορείς, μια παράσταση-εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένη σε κείμενα του Καζαντζάκη,Καυτός Πάγος της Μπραϊόνι Λέιβερι, ένα δυνατό κείμενο ψυχολογικού ρεαλισμού και φυσικά η φετινή μας πρόταση για την παιδική σκηνή —Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει του Λούις Σεπούλβεδα συγκροτούν τη βεντάλια του ρεπερτορίου για τους επόμενους μήνες.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανανεώνει τις συνέργειές του με το Θέατρο Πόρτα και το Θέατρο Τ, συνεχίζει τις συνεργασίες με την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ και με φορείς πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σχεδιάζει εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στον άξονα της Εγνατίας Οδού, επιχειρώντας να καταστήσει την Κοζάνη τόπο συνάντησης των δημιουργικών δυνάμεων του θεάτρου μας.
Ελένη Δημοπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια
Σοφία Ευτυχιάδου, Εισηγήτρια Δραματολογίου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
ΦΤΑΣΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
Μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη
Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου
Στο πλαίσιο του εορτασμού για το «έτος Καζαντζάκη» —φέτος κλείνουν 60 χρόνια από τον θάνατό του—, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανέβασε μια παράσταση για τον Νίκο Καζαντζάκη με στόχο να έρθουν σε επαφή οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου με το έργο του μεγάλου λογοτέχνη, τις σπουδαίες ιδέες που πραγματεύεται, τις μοναδικές αθησαύριστες λέξεις του, τις μεγάλης πνοής φράσεις του. Βασικός άξονας είναι η αναζήτηση σχέσεων ανάμεσα στη ζωή και το έργο του αλλά και η αέναη αναζήτηση της ελευθερίας. Η παράσταση έχει σχεδιαστεί ώστε να παίζεται και σε σχολικές αίθουσες.
Σύλληψη-Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Αντωνίου
Παίζουν: Σοφία Αντωνίου, Ηλίας Παπαδόπουλος, Θανάσης Ρέστας
Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Εκδόσεων Καζαντζάκη ©Νίκη Σταύρου.
Πρεμιέρα: 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, Αποθήκη Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης
Η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της σε σχολικές αίθουσες της Κοζάνης, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί και στο Ζωγράφειο στην Κωνσταντινούπολη.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ Η ΓΗ
Μια μουσική παράσταση-συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ που έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2017 στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ/Ίδρυμα Σ. Νιάρχος.
Συμμετέχει η ομάδα Νέων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
Σκηνοθεσία: Ελένη Ευθυμίου
16 έφηβοι με την καθοδήγηση έμπειρων καλλιτεχνών συμμετείχαν στην έρευνα, συγκέντρωσαν ιστορίες, έγραψαν κείμενα για το πιο σημαντικό στοιχείο ταυτότητας του τόπου: την ενέργεια. Οι έφηβοι αποτύπωσαν στο χαρτί την εμπειρία μιας ξενάγησης σε ένα εγκαταλειμμένο χωριό ή σε ένα ορυχείο, κατέγραψαν δημιουργικά συνομιλίες με ανθρώπους της περιοχής, «φωτογράφισαν» τον τόπο τους. Τα κείμενα προέκυψαν μέσα από δημιουργικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς και αποτέλεσαν το πρωτότυπο υλικό για τη σύνθεση του τελικού κειμένου της παράστασης. Σε αυτό, η ιδέα της γης που μεταβάλλεται διαρκώς συνδέεται με τις αλλαγές στο σώμα ενός εφήβου.
Για την έρευνα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεργάστηκε με την ομάδα αρχαιολόγων, μουσειολόγων και ξεναγών «Κρατήρας».
Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα ενός πολύμηνου εκπαιδευτικού προγράμματος, μια συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.. Κοζάνης και της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση/Υπεύθυνη Τμήματος Εφήβων: Ελένη Δημοπούλου
Σκηνοθεσία: Ελένη Ευθυμίου
Δραματουργική επεξεργασία: Σοφία Ευτυχιάδου
Μουσική: Ορέστης Γούμενος
Σκηνικά-κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ
Κίνηση-χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Φωτισμοί: Richard Antony
Μουσική διδασκαλία: Νίκος Βαλταδώρος, Δημήτρης Ζαχαράκης
Συνεργασία στην έρευνα: Ομάδα «Κρατήρας»
Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Αντωνίου
Παίζουν: Κατιάννα Γκαραβέλλα, Ευαγγελία Ζαγκοντίνου, Μαίρη Ζαχαράκη, Ασπασία Καραγιάννη, Δέσποινα Καραγιάννη, Γιάννης Κουτσοσίμος, Κωνσταντίνος Κράλλιας, Σοφία Κύρινα, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Ηλίας Μόσχογλου, Γιώργος-Ζήσης Μπιλιώνης, Έλενα Μπούρου, Άγγελος Νίτσας, Θεοδώρα Τσεγγενέ, Μαρία Χελά, Χρυσοβαλάντω Χριστοφορίδου.
Μουσικοί: Νίκος Βαλταδώρος (τρομπέτα), Νίκος Ίτσκος (τρομπέτα),
Φώτης Τύπας (τρομπέτα), Χριστόδουλος Αναγνωστόπουλος (κόρνο), Δημήτρης Ζαχαράκης (κρουστά), Γιώργος Μαδίκας (κρουστά), Βιβή Τζούκα (πιάνο).
Πρεμιέρα: 22 ΙΟΥΛΙΟΥ, Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Παραστάσεις: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έως 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Θεατροδρόμιο, Κοζάνη.
7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στο Θέατρο του Μύλου στη Λάρισα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ για τις σύγχρονες παραστατικές και οπτικοακουστικές τέχνες με τίτλο «4ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Σ’ ΕΝΑΝ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ
του Λούις Σεπούλβεδα
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου
Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας
Η ιστορία του γάτου Ζορμπά που έμαθε σ’ ένα ”άτυχο” γλαροπούλι, την Καλότυχη, να πετάει… Μια άκομψη προσγείωση. Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Τρεις υποσχέσεις. Τέσσερις γάτοι… πολλά ποντίκια και ένας πίθηκος. Σχέσεις που αρχικά φαίνονται ανέφικτες. Ο γάτος με τον γλάρο, ο γάτος με τα ποντίκια, ο γάτος με τους γάτους, οι γάτοι με τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος που αφηγείται. Ο άνθρωπος με την καρδιά ακροβάτη… που λαχταρά το όνειρο. Που αγκαλιάζει, που φροντίζει το διαφορετικό. Ο άνθρωπος με την μικρούλα του-μεγάλη καρδιά νιώθει σαν ένας γλάρος… και πετάει. Με τη φαντασία του, με την ποίηση, με φτερά, χωρίς φτερά, με το τραγούδι, με τον χορό, με χιούμορ. Μια παράσταση με ήρωες που αγαπούν χωρίς να θέλουν να αλλάξουν τον Άλλο.
Μετάφραση: Αχιλλέας Κυριακίδης
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σκηνικά-κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ
Κίνηση-χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Θέμης Θεοχάρογλου, Μαίρη Ανδρέου
Ενορχήστρωση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Μουσική διδασκαλία: Βάλια Μαυρίδου
Φωτισμοί: Richard Antony
Βοηθός Σκηνοθέτη: Πωλίνα Καμπούρη
Β΄ Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Ζαφειριάδης
Περούκες: Holly Grace
Βίντεο-animation: Δημήτρης Ζάχος
Σχεδιασμός animation: Νατάσα Ανδρέου
Παίζουν: Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Γιάννης Καράμπαμπας,
Ευαγγελίνα Καρυοφύλλη, Σωτήρης Καρκαλέμης,
Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Χρυσή Μπαχτσεβάνη
Πρεμιέρα: 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στη Βέροια
Παραστάσεις στην Κοζάνη από τις 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
ΚΑΝΤΙΝΤ Ή Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
του Βολταίρου
Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο ΠΟΡΤΑ
Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Ένα από τα σημαντικότερα έργα των γαλλικών γραμμάτων, το Καντίντ ή η Αισιοδοξία ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Ένα σατιρικό κείμενο, μικρό σε όγκο, του οποίου η δειλή -ή για την ακρίβεια σχεδόν κρυφή- εμφάνιση στα 1759, δεν προϊδέαζε για τη μεγάλη επιρροή και τη διάρκειά του στους επερχόμενους αιώνες. Συγγραφέας του κάποιος ανύπαρκτος δόκτωρ Ράλφ. Δεν θα αργούσε να αποκαλυφτεί, ότι πίσω απ’ αυτό το ψευδώνυμο κρυβόταν ο διασημότερος ίσως πνευματικός άνθρωπος της εποχής του, ο Φρανσουά Μαρί Αρουσέ, γνωστός σε όλους με το λογοτεχνικό ψευδώνυμο Βολταίρος.
Απόδοση-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Κίνηση: Σοφία Πάσχου
Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Παντελής Φλατσούσης
Β’ Βοηθός σκηνοθέτη: Ρωμανός Μαρούδης
Παίζουν: Μιχάλης Συριόπουλος, Ελένη Βλάχου, Ειρήνη Μπούνταλη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Μάνος Γαλανής, Παντελής Βασιλόπουλος, Φοίβος Συμεωνίδης, Βασίλης Κουλακιώτης, Δημήτρης Φουρλής
Πρεμιέρα στην Κοζάνη: 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, Αίθουσα Τέχνης
Παραστάσεις έως 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Η παράσταση θα συνεχίσει τη διαδρομή της στο Θέατρο ΠΟΡΤΑ όπου θα παίζεται από τις 8 Δεκεμβρίου 2017.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
ΚΑΥΤΟΣ ΠΑΓΟΣ
της Μπραϊόνι Λέιβερι
Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο Τ
Σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή
Ο Καυτός πάγος είναι ένα έργο για το κουράγιο των απλών ανθρώπων. Ένα ψυχολογικό θρίλερ για τον πόνο, τον πόθο για ζωή, την εκδίκηση, την ελπίδα και την καταλυτική δύναμη της συγχώρεσης, γραμμένο σε 32 γρήγορες σκηνές, με εξαιρετική ευαισθησία, πάθος και άφθονο χιούμορ.
Ένα ηλιόλουστο απόγευμα η δεκάχρονη Ρόνα εξαφανίζεται. Η εξαφάνιση της συνδέει τρεις ζωές και φέρνει αντιμέτωπους τρεις ανθρώπους από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Τη μάνα του κοριτσιού, μια ψυχίατρο που μόλις έχασε τον εραστή της, κι έναν μοναχικό σίριαλ-κίλερ που ψάχνει για παρέα. Μέσα από μια σειρά γεγονότων που διαδέχονται το ένα τ’ άλλο με καταιγιστικό ρυθμό και ολοένα αυξανόμενη ένταση, τα τρία αυτά πρόσωπα θα κάνουν ένα μεγάλο, οδυνηρό ταξίδι, που οδηγεί τελικά στο φως και τη λύτρωση.
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή
Σκηνικά: Ευαγγελία Κιρκινέ
Κοστούμια: Μαρία Καραδελόγλου
Μουσική: Παναγιώτης Δημόπουλος
Βίντεο: Δημήτρης Ζάχος
Φωτισμοί: Richard Antony
Παίζουν: Ελένη Δημοπούλου, Δημήτρης Ναζίρης, Σοφία Βούλγαρη
Πρεμιέρα: 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στο Θέατρο Τ
Παραστάσεις έως 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
ΣΤΙΓΜΑΤΑ, «Η Πόλη στη Σκηνή»
Μια παράσταση για την ιστορία του Κρόκου Κοζάνης
Σκηνοθεσία: Σοφία Αντωνίου
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με πίστη στον κοινωνικό ρόλο του θεάτρου και τη δυνατότητά του να μιλήσει για τις κατακτήσεις αλλά και τις πληγές μιας κοινωνίας και μετά την παράσταση της Ικετηρίας του Παναγιώτη Ρίζου από το γ΄ έτος σπουδαστών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σε σκηνοθεσία Σοφίας Αντωνίου και του αποτυπώματος που αυτή άφησε, δημιουργεί μια νέα πρωτοβουλία, την «Πόλη στη σκηνή». Πολίτες της Κοζάνης, που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συνεργάζονται με επαγγελματίες δημιουργούς του θεάτρου πάνω σε θέματα ταυτότητας της περιοχής. Το προσωπικό βίωμα, η προφορική ιστορία, τα ντοκουμέντα της αληθινής ζωής έρχονται στο προσκήνιο και αποτελούν υλικό για δημιουργικές δράσεις και παραστάσεις. Δύσκολα θέματα, άγνωστες ιστορίες, πρωτ-αγωνιστές της καθημερινότητας παίρνουν τον λόγο, ενεργοποιούν τη μνήμη, απευθύνονται και συνομιλούν με την ατομική και συλλογική ευαισθησία μιας κοινωνίας. Τα Στίγματαβασίζονται στην ιστορία του Κρόκου Κοζάνης, αυτού του πολύτιμου λουλουδιού της περιοχής:
«Ένα λουλούδι που φύτρωσε από μια φιλία που στράβωσε –
ή από έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση. Που το κόβεις μονάχα λίγες μέρες το χρόνο.
Λίγο πριν είναι πολύ νωρίς, λίγο μετά πολύ αργά.
Όλα στη ζωή (του) είναι θέμα σωστής στιγμής.
Που το μαζεύεις μόνο με τα χέρια, δεν χωράνε μηχανές και τρακτέρ.
Που το ξεδιαλέγεις μαζί με άλλους, και την ώρα της διαλογής, μοιράζεσαι εμπειρίες, γνωρίζεις ανθρώπους, γελάς, συζητάς, ενώνεσαι μαζί τους.
Κι ένα χωράφι που, αφού σου δώσει ό,τι έχει για 7 χρόνια, μετά δεν σου δίνει τίποτα, πια, ποτέ».
Το κείμενο της παράστασης θα προκύψει μέσα από τεχνικές του θεάτρου-ντοκουμέντο.
Κείμενο: Θάλεια Γρίβα, Δημήτρης Ντάσκας
Σκηνοθεσία: Σοφία ΑντωνίουΔραματουργική επεξεργασία: Σοφία Ευτυχιάδου
Μουσική: Νίκος Βαλταδώρος, Δημήτρης Ζαχαράκης
Σκηνικά-φωτισμοί: Richard Antony
Συμμετέχουν απόφοιτοι των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
Πρεμιέρα: 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, Αίθουσα Τέχνης
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Η πράσινη γάτα
της Ελίζε Βιλκ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος
Η Πράσινη γάτα της Ελίζε Βιλκ αφηγείται την ιστορία έξι εφήβων που σ’ ένα Σαββατόβραδο αλλάζει η ζωή τους. Ένας φόνος μιας έφηβης και η αναζήτηση της αλήθειας γύρω από το περιστατικό δίνουν ώθηση στην πλοκή και ξετυλίγουν το νήμα που θα οδηγήσει στην αλήθεια. Το έργο μιλά για την ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας, για το τυχαίο, για τη φιλία και τη δύναμη της φαντασίας, αυτό το μοναδικό όπλο μας για να ξεφύγουμε από τον γκρίζο, αλλόκοτο κόσμο μας. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Ελλάδα.
Μετάφραση: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος
Σκηνικά: Richard Antony
Κοστούμια: Ντέμης Αρανιάδης
Μουσική: Μάνος Μυλωνάκης
Κίνηση: Τάσος Παπαδόπουλος
Βίντεο: Κωνσταντίνος Κωστούδας
Σύμβουλος δραματουργίας: Σοφία Ευτυχιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία-Νεφέλη Παρασκευοπούλου
Παίζουν: Ιωάννα Δεμερτζίδου, Γιάννης Καράμπαμπας, Άλκης Μπακογιάννης, Χρυσή Μπαχτσεβάνη, Μίλτος Τσιάντος, Μαρία Χριστοφίδου
Πρεμιέρα: 19 Ιανουαρίου 2018
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
Την τέχνη σε κάθε της μορφή και τρόπο έκφρασης αγκαλιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, διοργανώνοντας μια σειρά συναυλιών. Μουσική, ζωγραφική, θέατρο, ποίηση, χορός και όχι μόνο προσκαλούν το κοινό της πόλης της Κοζάνης να απολαύσει και να συμμετέχει σε μια γιορτή όλων των αισθήσεων, μια εμπειρία χωρίς σύνορα, μέσα από τους δημιουργικούς δρόμους της τέχνης.
Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Ζαχαράκης, Νίκος Βαλταδώρος, Θέμης Λιάκος
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζει δυναμικά την εκπαιδευτική του δραστηριότητα με εργαστήρια από σημαντικούς καλλιτέχνες του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, σε άτομα με και χωρίς αναπηρία αλλά και με σεμινάρια σε επαγγελματίες του θεάτρου. Τα εργαστήρια ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: dipethekozanis.gr