Δήμος Κοζάνης: Ακροάσεις νέων μελών στη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης (ΔΩΚ) αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 – Σας περιμένουμε!

By on 03/10/2024

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης (ΔΩΚ) καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις ακροάσεις για τη Μικτή Χορωδία, η οποία φέτος γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας.

Η χορωδία έχει στο ενεργητικό της σπουδαίες παραστάσεις, όπως το ορατόριο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», την οπερέτα «ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ», το μουσικό ανθολόγιο «ΡΥΘΜΩΔΙΑ Ι, ΙΙ», καθώς και το μιούζικαλ «ΜΙΞ ΜΑΞ ΜΕΞ» μεταξύ άλλων.

Για την επερχόμενη μουσικοθεατρική παραγωγή «Το Μιούζικαλ της Πεντάρας», που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2024, η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα σπουδαίων συνθετών όπως  Βέρντι, Ροσίνι, Λέχαρ, Μπετόβεν, Βάιλ και Μπέρνσταϊν, σε λιμπρέτο του Κώστα Λαμπρούλη και ενορχηστρώσεις του Χρήστου Κτιστάκη.

Οι ακροάσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024, στις 6:30 μ.μ. στον χώρο του Ωδείου.

Γυναίκες και άνδρες έως 50 ετών που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική και το μουσικό θέατρο είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Ωδείου στο τηλέφωνο 2461034932 (15.00-21.00).

Δεν απαιτούνται προηγούμενες μουσικές γνώσεις, αλλά μια καλή φωνή και κάποια χορωδιακή εμπειρία θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.

      

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: