Α. Δ. Κοζάνης:Σύσκεψη για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της Αποκριάς

By on 23/02/2011

 

suskepsh-astynomiaΌλα τα μέτρα ασφάλειας για την ομαλή διοργάνωση και της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς εξετάστηκαν και συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια  σύσκεψης που έλαβε χώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης,παρουσία του Aστυνομικού Διευθυντή, Γιώργου Κολτσίδα, και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Παναγιώτη Αποστολίδη.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης αξιωματικοί του τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και ο Διοικητής Τροχαίας, Σπύρος Διόγκαρης.

 

Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

“Κάθε χρόνο θέλουμε να είναι όλα και καλύτερα. Τα μέτρα τάξης,ασφάλειας και τροχαίας θα ληφθούν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και θα ξεκινήσουν από την Τσικνοπέμπτη”,είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κολτσίδας,ευχαριστώντας θερμά το Δήμο Κοζάνης για τη συνεργασία.

 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Αποστολίδης, σημείωσε πως ‘από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο,για να εξυπηρετηθουν οι χιλιάδες επισκέπτες και με τη βοήθεια όλων ελπίζουμε να έχουμε μια καλή Αποκριά..’

 

One Comment

  1. nikdigrik

    23/02/2011 at 10:19

    Κι μι ρέγουλα τσ’κιφτέδις κι τα κιχιά γιατί έχουμε κι τρόϊκα. Καλά να πιράστι ολ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: