giapraki.com

Παρουσίαση Διαδικτυακής πύλης ηλεκτρονικού εμπορίου από το ΕΒΕ

Παρουσίαση Διαδικτυακής πύλης ηλεκτρονικού εμπορίου από το ΕΒΕ


Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας, παρουσιάζει στην Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας την πρώτη Διαδικτυακή Πύλη Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Δυτικής Μακεδονίας www.wmm.gr.

Στόχος της νέας αυτής πύλης, είναι η παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου προς όλες τις Μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας τη φθηνότερη, ασφαλέστερη και πλέον αξιόπιστη πρόσβαση τους στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, τη βελτίωση του επιχειρηματικού τοπίου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας.
Ο νέος επιχειρηματικός κόμβος του Νομού Κοζάνης βρίσκεται στη διάθεση όλων των επαγγελματιών και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα συνεργασίας με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στην Ηλεκτρονική Αγορά, για να προβάλει τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της καθώς και να αξιοποιήσει όλες τις υπηρεσίες Πληροφόρησης που αφορούν: ευκαιρίες συνεργασιών, προγράμματα χρηματοδότησης, κλαδικές μελέτες και επιχειρηματικά νέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κοζάνης, στα τηλ. 24610-34669, 24610-26839.
Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Exit mobile version