giapraki.com

Το απύθμενο θράσος του Προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Π. Ματιάκη

Η ανακοίνωση του κ. Ματιάκη σχετικά με την αντίδραση της αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης στη συμφωνία για την Τηλεθέρμανση ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα μιας τεράστιας αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη και δείχνει ξεκάθαρα τη φιλοσοφία με την οποία κινείται η Δημοτική Αρχή τους πρώτους 10 μήνες της θητείας της. 

Τα χαρακτηριστικά της μετάθεσης ευθυνών, του απύθμενου θράσους και της  παροιμιώδους άγνοιας βασικών θεμάτων λειτουργίας του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ προσωποποιούνται πλήρως στον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτη Ματιάκη που μάλλον δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του θεσμού που εκπροσωπεί καθώς και της ευθύνης του.

Ο κ. Ματιάκης που στους 10 μήνες της θητείας του:

αυτός ο κ. Ματιάκης αντί να ντραπεί για τον εαυτό του και τα «επιτεύγματά» του ντράπηκε για την ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης κατηγορώντας μας για έλλειψη φιλότιμου και ευθιξίας επειδή αναδείξαμε τα ελλείματα της προβληματικής αυτής συμφωνίας. 

Η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αστεία εάν δεν ήταν επικίνδυνη αφού τα επίδικα που  διακυβεύονται για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης και των κατοίκων του είναι τεράστια και δυστυχώς τα διαχειρίζονται άνθρωποι χωρίς συναίσθηση της ευθύνης τους.

 

Κοζάνη 23/10/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Exit mobile version