Η Δήμαρχος Εορδαίας στα εγκαίνια της 3ης Εμπορικής και Ανθοκομικής Έκθεσης «Εορδαία 2011»

By on 05/05/2011

ΒΡΥΖΙΔΟΥΣτα εγκαίνια της 3ης Γενικής Εμπορικής και Ανθοκομικής Έκθεσης «Εορδαία 2011» παραβρέθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου η Δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου.

 

Η κ. Βρυζίδου έκοψε μαζί με το Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητο, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γ. Δακή, την κορδέλα των εγκαινίων, παρουσία πλήθους κόσμου.

 

Στο χαιρετισμό της η κ. Βρυζίδου τόνισε:

 

«Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήττει τη χώρα μας και τον κόσμο, θεωρούμε ότι πρέπει να γίνονται στοχευμένες παρεμβάσεις για τη στήριξη δράσεων που θα δώσουν διέξοδο.

 

Η Έκθεση αποτελεί μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια που δίνει το μήνυμα ότι είναι ανάγκη να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, προκειμένου να πάει ο τόπος μας μπροστά. Η Πτολεμαΐδα, ως το εμπορικό κέντρο της περιοχής εδώ και μισό αιώνα, είναι σημαντικό να αναδειχθεί και να αποτελέσει πυρήνα ανάπτυξης.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος, έχοντας τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής που πιστεύει στις δυνατότητες του εμπορικού κόσμου, οργάνωσε την έκθεση με τέτοια μορφή, ώστε να αναδεικνύεται η εμπορική δραστηριότητα και παράλληλα να δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν και να  προσεγγίσουν τις αγορές. Το ζητούμενο είναι να στηρίξουμε την περιοχή μας και να κάνουμε διαρκή βήματα μπροστά που θα αποτρέψουν τη συρρίκνωση και την υποβάθμισή της».

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στη Δήμαρχο Εορδαίας για την στήριξή της στο θεσμό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: