Δήμος Κοζάνης: Προσομοιωτής πτήσης της Πολεμικής Αεροπορίας έρχεται στην πόλη μας!

By on 03/10/2024

Στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ με ελεύθερη είσοδο (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Δήμος Κοζάνης και ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Πολεμική μας Αεροπορία, διοργανώνουν, από κοινού, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό τριήμερο για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας, σε όλες και όλους, τη δυνατότητα χρήσης ενός προσομοιωτή πτήσεως, με ελεύθερη είσοδο.

Ειδικότερα, η εν λόγω διαδραστική δράση, που θα δώσει την ευκαιρία μιας συναρπαστικής και αξέχαστης εμπειρίας πτήσης, όσο πιο κοντά γίνεται σε μια πραγματική πτήση, προάγοντας ταυτόχρονα τη γνώση για τις αεροπορικές δυνατότητες και την τεχνολογική πρόοδο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αναμένεται να λάβει χώρα από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, επί της οδού Τριών Ιεραρχών 2.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης που είναι η Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, θα είναι αφιερωμένη στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, με ολοήμερο πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, αποκλειστικά για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας.

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, ο προσομοιωτής θα είναι ανοιχτός για όλους τους πολίτες, με ολοήμερο και πάλι πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα σε μεμονωμένες επισκέψεις παιδιών, συνοδευόμενα πάντα από γονέα ή κηδεμόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε  με τη Γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ.1). 

      

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: