Πτολεμαίδα : Ζητούνται δράσεις για το πρόβλημα των Ναρκωτικών

By on 29/05/2007

ΠτολεμαÀδα: Ζητούνται αποφάσεις και δράσεις, για το πρόβλημα των ναρκωτικών. Έντονος προβληματισμός, από τους πρόσφατους θανάτους νέων παιδιών στην περιοχή


Συντάκτης : Aντώνης Μαυρίδης – Δημοσιογράφος

Οξύτατο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαϊδας, οι θάνατοι νέων ατόμων το τελευταίο διάστημα από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και σειρά νέων κρουσμάτων που δείχνουν την όξυνση του προβλήματος.

Το κακό έχει παραγίνει” , λένε χαρακτηριστικά στις συζητήσεις τους κάτοικοι της περιοχής, ενώ ολοένα και περισσότερες οικογένειες ζουν χωρίς καθημερινά “το δικό τους δράμα” και δεν έχουν κυριολεκτικά που να απευθυνθούν, για να ζητήσουν μία στοιχειώδη κοινωνική στήριξη.

Η τραγική έλλειψη κοινωνικών υποδομών και η αδιαφορία των αρμοδίων , σε συνδυασμό και με την γενικότερη αδράνεια της τοπικής κοινωνίας, έχουν οξύνει το πρόβλημα και έχουν ανοίξει “νέους δρόμους ” προς τα ναρκωτικά , αφού υπάρχουν σημαντικά κενά από την οργανωμένη πολιτεία, για μία ολοκληρωμένη πολιτική αποτελεσματικής πρόληψης , καταστολής, κοινωνικής στήριξης και απεξάρτησης.

One Comment

  1. 2339.nabarxos

    08/06/2007 at 08:02

    ΟΞΥΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ!!!!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: