Πτώση κεραυνού προκάλεσε τις διακοπές νερού

By on 03/10/2007

Πτώση κεραυνού προκάλεσε τις διακοπές νερού


Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο εξωτερικό δίκτυο των γεωτρήσεων και των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΚ, που προκλήθηκε από την πτώση ενός κεραυνού στη γραμμή τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος και άφησε την πόλη της Κοζάνης χωρίς νερό σχεδόν για 24 ώρες.

Η βλάβη στη γραμμή της τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος προκλήθηκε στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας ενώ το πρόβλημα εντοπίστηκε στο εξωτερικό δίκτυο των γεωτρήσεων που έχει η ΔΕΥΑΚ και υδροδοτεί την Κοζάνη και στα δύο της αντλιοστάσια τα οποία βρίσκονται στο εξωτερικό της δίκτυο. Όπως δήλωσε στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χάρης Γελαδάρης «η αιτία ήταν οι κεραυνοί που έπεσαν στο λεκανοπέδιο το μεσημέρι της Δευτέρας και η μεγάλη βροχόπτωση που ακολούθησε, με αποτέλεσμα το δίκτυο της ΔΕΗ να πάθει ζημιές. Κατά συνέπεια η ζημιά του δικτύου επεκτάθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ, με αποτέλεσμα από τις 4.30 και μετά να μην έρχεται από τις γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ νερό στην πόλη και η κατανάλωση να γίνεται μέσω των αποθεμάτων που υπήρξαν στις δεξαμενές».

Αναδημοσίευση απο : Πρωινός Λόγος

4 Comments

  1. 1873.gougouni

    03/10/2007 at 17:48

    περιεργεργες βλαβες συμβαινουν τελαιτεα παρα την διαβαιβεωση οτι θα εχουμε εγγυημενα νερο για 40 χρονια.Μετα με την προσμιξη νερων του Βαθυλακου εχει αλλαξει η ποιοτητα νερου και η γευση του το νερο πλεον γλυφιζει οπως στα νησια και αν παει καποιος στα Σθπερ μαρκετ τα εμφιαλομενα κανουν χρυσες δουλιες παλολα αυτα εμεις πληρωνουμε μια πλοιαδα αργοσχολων της ΔΕΥΑΚ και να λεμε το νερο νερακι.

  2. 77.mmingos

    03/10/2007 at 17:54

    μα γιατί τους λες αργόσχολους… αλήθεια πόσα άτομα απασχολεί η ΔΕΥΑΚ ?

  3. 407.tttzzz

    03/10/2007 at 21:54

    μετά εμένα κοροϊδεύατε αλήτες που σας είπα ότι κεραυνός την έκανε τη ζημια..το siderboy να τα βλεπει αυτα ~:(

  4. 36.siderman

    03/10/2007 at 22:14

    ε ντε μια κουβέντα είπαμε 😀

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: